вторник, 11 октября 2016 г.

Минские или хождение по кругу


Майже рік тому я писала про Мінські Угоди. Зараз вже багато політиків говорять відкрито про те що відбувається. Коли у політиків України вже виростуть зуби?
 Невже лібералізм, толерантність і тощо геть витиснули почуття самозбереження і самозахисту?
Народ, які на хрін підвищення комунальних і безробіття, хіба це першочергові турботи коли у вас скоро заберуть не тільки будинок, землю ваших предків, а й ваше життя!

Чому ви так безвідповідально відноситеся до життя своїх дітей і близьких? Росія-це агресор і загарбник. Росіяни ніколи не дадуть вам жити гідно. Так і будете у них на підхваті- у вічно п'яних, які вічно засрані, вічно незадоволенні, ледачі і раболіпні перед владою, якщо будете сидіти вдома.

І поки ви сидите і тихо по кухнях підтримуєте Україну, мовчите і чекаєте коли за вас хтось щось зробить, то у вас можуть відібрати найдорожче-життя! Тому всі, хто вважає себе українцем приходить на виставку в місті Маріуполь  14 жовтня в 15-00. Покажемо знов сепарам та ординцям, що тут ніхто не чекає "руський мир", а головне не допустить цього «руського миру».

Я звертаюся до молоді. Не сидіть вдома і по кафе.Приходьте, встаньте Стіною за свою Україну!Потрібно показувати не тільки владі , але й всьому світові що ми є, ми боремося та ми переможемо, коли нас буде багато. Це не війна олігархів і тих, хто при владі -ЦЕ НАША ВІЙНА! ВІЙНА ЗА НАШЕ ЖИТТЯ ТА МАЙБУТНЮ УКРАЇНУ!




Популярные сообщения