вторник, 25 октября 2016 г.

30 срібняків, або скільки коштує правосуддя



Сьогодні я буду писати про тих, хто допомагає уникнути покарання вбивцям  та бандитам так званої ДНР .

Передісторія така. У липні 2014 року спецгрупа Кіровоградського спецназу ЗСУ у складі 19 чоловік була відправлена на пошуки збитого  українського літака в місті Сніжне.  На той час ця територія   була захоплена бойовиками. Група  вже  поверталися на материкову Україну, але вночі  втомлені хлопці вирішили пару годин відпочити на прилеглій до села Латишево Шахтарського району Донецької області фермі . Господар ферми, який переконав хлопців в тому, що в селі немає терористів ДНР попросив з’їздити  в село за дружиною. Хлопці облаштувалися в ангарі. Через дві години ангар оточили 400  бойовиків. Серед них був і той, який  втік з Маріуполя, всім відомий терорист Борисов, на  прізвисько Чечен. Десять спецназівців було вбито відразу на місці, п'ятьох взяли в полон, а четверо тих, хто стояв на варті змогли все ж таки вийти з оточення. Серед них  був офіцер Тарас  Карпа, якого взяли в полон. Рівно два роки ми з його батьком займалися пошуками. Ми знали тільки інформацію про полонення його сина. Кожен раз, коли батькові дзвонили і обіцяли відпустити сина за гроші, я розуміла що це неправда і що його сина вже немає в живих. І це виявилося правдою. Його тіло повернули зі слідами страшних тортур. Мені щиро було шкода батька, у якого померла дружина і більше нікого не залишилося з рідних. Це передмова до історії і до подій, які мене не те що обурюють, я просто відчуваю як ненависть ,лють і жага помсти  заповняє душу. Реально хочеться взяти автомат в руки і домогтися торжества правосуддя. Тому що усвідомлення того, що правосуддя в нашій країні відсутнє вводить в стан відчаю. Одного з бойовиків, який вбивав і катував наших хлопців , кіровоградських спецназівців , - Бутрименка Миколу ,  наші патріоти  змогли виманити на сепарський блокпост і викрасти. Зараз він знаходиться в Маріупольському СІЗО.
По інсайдерської інформації у порядку п. З ч. 2 ст. 283 КПК України до Бердянського міськрайонного суду Запорізької області 21.09.2016 прокуратурою Донецької області направлено для розгляду по суті обвинувальний акт з додатками по кримінальному провадженню № 42014120050000016 від 02.08.2014 за обвинуваченням Бутрименка Миколи Олександровича, 01.08.1955 року народження, за ч. З ст. 258 «Терористичний акт», ч. 2 ст. 258-5 КК України  «Фінансування тероризму».  Стосовно Бутрименка М.О.  було обрано запобіжний захід - тримання під вартою в Маріупольському слідчому ізоляторі зі строком застосування до 01.11.2016. Але дії суддів Бердянського міськрайонного суду Запорізької області (головуючий суддя Маринін С.Ш.)  приведуть до його  звільнення ,бо 06.10.2016 суд  заявив про  самовідвід, який 13.10.2016 не був задоволений Апеляційним судом Запорізької області та обвинувальний акт направлено до того ж суду.
У зв'язку з відсутністю складу суду  25.10.2016 вищевказаний обвинувальний акт знову направлено до Апеляційного суду Запорізької області для визначення підсудності. І так судді збираються гратися до 01 листопада 2016 року, щоб звинуваченого у загибелі наших хлопців спецназівців - військовослужбовців Збройних сил України звільнили з під варти. По нашої інформації сепаратистами була проплачена свобода Бутрименка у розмірі 30 тисяч доларів. Стільки стоїть життя десяти наших хлопців. Тридцять срібняків  зради. Якщо судді Бердянського суду зрадять народові України, їх спіткає кара та правосуддя настане й для них. А Буртименко  1 листопада біля СІЗО буде чекати дуже налаштована на правосуддя громадськість разом з патріотами з Кіровоградської області  та  міста Маріуполя.  Форпост України не зрадить, та не відступить  від торжества правосуддя!










Популярные сообщения